facebook-tracking
Контакти

Свържете се с нас

Основната ни мисия е да ви предоставим най-високо качество на стоматологичните услуги, при това на достъпни цени за всеки пациент. За целта е необходимо заедно да планираме лечението ви, инвестирайки общи усилия и време, като имаме предвид предимствата на модерните технологии и последните тенденции в денталната медицина.

Атмосферата в клиниката ни е приятна и уютна. Тя е подчинена на топлото отношение и разбирането към проблемите и тревогите за здравето на зъбите на нашите пациенти.Нашият основен приоритет е професионализъм за постигане на вашето дългосрочно дентално здраве, без да се налага да правите компромиси със спокойствието и комфорта си.Прозрачната комуникация с нашите пациенти е изключително важна за нас и се стремим да развиваме отношенията си с вас във времето.

Цената за първоначална консултация с лекарите по дентална медицина в нашата клиника е 50 лв., независимо от характера на проблема със зъбите, който ви е довел при нас.

В Dental Comfort ще получите висококачествено стоматологично лечение с най-модерните технологии в денталната медицина.Отделяме време и внимание, за да се уверим, че подходът ни за лечение е оптималният избор за конкретния случай и е съобразен със съвременните тенденции в стоматологията.

Локация

Цената на първи преглед е 50 лв.

Запазете час

Заповядайте в нашата клиника

Екипът ни очаква вашите въпроси. Ако искате да си запишете час за преглед в кабинета, можете да се обадите на телефоните за връзка с нас в посочения времеви диапазон или да използвате контактната форма по-долу. Постарахме се да удължим работното си време, така че да е съобразено с динамичните графици на нашите пациенти. Знаем, че не всеки има възможност да дойде на стоматологичен преглед през делничните дни, дори вечер. За ваше удобство работим и в събота. Прозрачната комуникация с нашите пациенти е изключително важна за нас и се стремим да развиваме отношенията си с вас във времето. Ако се нуждаете от разяснения, допълнителна информация, свързана с конкретно лечение, или от предложение за лабораторни тестове, сме винаги на разположение, за да ви отговорим изчерпателно.

Запазете час
Телефон:
0877 698 269
Е-поща:
help@dentalcomfort.bg

Свържете се с нас през Работно време

Адрес:
кв. Лозенец, ул.Елин връх №2
Град:
София
Делнични дни:
8:00 – 20:00
Събота и неделя:
почивни дни